Dacă doriţi să daţi un plus de culoare şi savoare şampaniei, va propun o combinaţie simplă şi de mare efect.
Acest borcan conţine 11 flori de hibiscus în sirop (are şi un pliant cu 7 reţete). Florile sunt comestibile.
Avem nevoie de:
- şampanie/vin spumant
- ½ - 2 linguriţe sirop de hibiscus
- 1 floare de hibiscus sălbatic pentru 1 pahar şampanie
Aşezăm câte o floare de hibiscus în pahar. Turnam şampanie şi aşteptăm câteva secunde până „înfloreşte” floarea. Dacă doriţi un plus de culoare, adăugaţi 2-3 linguriţe de sirop.
Sănătate!
Champagne aux fleurs d'hibiscus
Ingrédients :
- Champagne ou autre vin mousseux
- ½ cuillère à café à 2 cuillères à café de sirop d'hibiscus
- une fleur d'hibiscus sauvage pour une flûte de champagne
Préparation :
Placez une feuille d'hibiscus entière dans le fond d'une coupe de champagne. Ajoutez de ce sirop rouge et versez le champagne.
Servez immédiatement.
Wild Hibiscus Flowers in Champagne
Ingredients:
- Champagne, or other sparkling wine
- ½ teaspoon to 2 teaspoons of hibiscus syrup
- one wild Hibiscus Flower for one champagne flute
Preparation:
Place a whole Wild Hibiscus Flower in the bottom of a champagne flute with he “petals” pointing up.
Add the desired amount of syrup to a champagne flute.
Carefully pour the champagne so the flower blooms. As the bubbles stream up, the petals will bloom, opening the flower up.
Serve immediately.
It's so beautiful :)
ReplyDeleteKisses !
Sandy from cuisinetcigares
http://www.cuisinetcigares.com/
Thank you, Sandy! ;)
DeleteKisses!