Avem nevoie de:
- 7 flori de hibiscus
- 100 grame brânză de capră proaspătă
- piper, sare
- cimbru proaspăt
Cum procedăm
Scoatem florile din sirop şi le lăsăm să se scurgă pe un şerveţel de bucătărie.
Formăm biluţe potrivite, astfel încât să încapă în flori. Aşezăm cu grijă câte o bilă de brânză în câte o floare, condimentăm cu puţină sare şi piper. Ornăm cu cimbru proaspăt sau cu ceapă verde ciboulette.
Poftă bună!
çà présente superbement ! du joli travail Simona, comme toujours ^^
ReplyDeleteBises ! Sandy from cuisinetcigares
http://www.cuisinetcigares.com/2015/01/une-galette-oui-mais-pour-tous-les-jours-bretonne-aux-noisettes-et-au-chocolat.html
Merci Sandy! Bises
DeleteC'est vraiment très beau ! Bravo !
ReplyDeleteMerci beaucoup!
Delete