Sunday, June 13, 2021

Bomboane Bounty de post. Bonbons Bounty vegan. Vegan Bounty Balls

Jump to recipe

Cu mulți ani în urmă, în copilărie, aveam printre dulciurile preferate un baton de cocos inrobat de ciocolată cu lapte, care se numea Cancan. Îmi plăcea enorm. După mai mulți ani aveam să descopăr și faimosul baton Bounty, la fel de bun și de apreciat. Când eram copil savuram nuca de cocos rasă direct din pungă, sau uneori o amestecam cu zahăr și era un desert instant și  delicios 😍

Astăzi mi-am propus să fac acest dulce în formă de bomboane și iată, cu câteva ingrediente am obținut aceste bomboane delicioase.

Ingrediente (pentru 60 bomboane) :

  • 600 gr nucă de cocos rasă
  • 170 gr miere
  • 250 ml unt de cocos
  • 2 esențe de vanilie
  • 200 ml smântână de cocos cremos
  • 650 g ciocolată neagră



Preparare:

Topim untul de cocos.

Într-un bol amestecăm nuca de cocos cu untul de cocos, mierea, esența de vanilie și smântâna de cocos. Formăm bile pe care le punem pe o tavă tapetată cu foaie de copt. Punem bilele în frigider pentru aprox. 40 minute.

Topim ciocolata pe bain-marie.

Luăm bilele și le dăm prin ciocolată topită.

Ornăm cu nucă de cocos.

Sunt absolut delicioase!


Bonbons Bounty vegan


Ingrédients (pour 60 bonbons) :

  • 600 gr de noix de coco râpée
  • 170 gr de miel
  • 250 ml de beurre de coco
  • 2 essences de vanille
  • 200 ml de crème de coco
  • 650 g de chocolat noir


Préparation:

Faire fondre le beurre de coco.

Dans un bol, mélangez la noix de coco avec le beurre de coco, le miel, l'essence de vanille et la crème de coco. On forme des boules que l'on dépose sur une plaque recouverte d'une plaque à pâtisserie. Nous mettons les boules au réfrigérateur pour 40 minutes..

Faire fondre le chocolat au bain-marie.

Prenez les boules et passez-les dans le chocolat fondu.

Garnir de noix de coco.

Ils sont absolument délicieux !


Vegan Bounty Balls


Ingredients (for 60 balls):

  • 600 gr grated coconut
  • 170 gr of honey
  • 250 ml of coconut butter
  • 2 vanilla essences
  • 200 ml coconut cream
  • 650 g dark chocolate


Preparation:

Melt the coconut butter.

In a bowl, mix the grated coconut with coconut butter, honey, vanilla essence and coconut cream. Form balls and put them on a tray lined with a baking sheet. Put the balls in the refrigerator for 40 minutes.

Melt the chocolate on a bain-marie.

Dip the Bounty Balls into the melted dark chocolate to completely coat.

Optional: Garnish with grated coconut.

They are absolutely delicious!






 






2 comments:

  1. Cancan was my favorite flavor too! Nowadays, Bounty and Raffaello are at the top of my list. It’s no wonder why Pina Colada is my favorite cocktail. I need to make sure I reduce the quantity of the ingredients, otherwise, I will eat them all in one breath.😍

    ReplyDelete
  2. Indeed Iulia, don’t make too many as they are addictive, and you won’t be able to stop eating them 😍! I made a lot because I shared them with the people at church. 😊

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...