Thursday, 1 January 2015

Sampanie cu flori de hibiscus salbatic. Champagne aux fleurs d'hibiscus. Wild Hibiscus Flowers in Champagne

La Mulţi Ani! Va doresc tuturor să fiţi sănătoşi, să aveţi un an fericit şi cu multe realizări. Dacă doriţi să daţi un plus de culoare şi savoare şampaniei, va propun o combinaţie simplă şi de mare efect.
Dacă doriţi să daţi un plus de culoare şi savoare şampaniei, va propun o combinaţie simplă şi de mare efect.
Acest borcan conţine 11 flori de hibiscus în sirop (are şi un pliant cu 7 reţete). Florile sunt comestibile.

Avem nevoie de:
  • şampanie/vin spumant
  • ½ - 2 linguriţe sirop de hibiscus
  • 1 floare de hibiscus sălbatic pentru 1 pahar şampanie

Cum procedăm:
Aşezăm câte o floare de hibiscus în pahar. Turnam şampanie şi aşteptăm câteva secunde până „înfloreşte” floarea. Dacă doriţi un plus de culoare, adăugaţi 2-3 linguriţe de sirop.
Sănătate!

Champagne aux fleurs d'hibiscus


Ingrédients :

  • Champagne ou autre vin mousseux
  • ½ cuillère à café à 2 cuillères à café de sirop d'hibiscus
  • une fleur d'hibiscus sauvage pour une flûte de champagne


Préparation :
Placez une feuille d'hibiscus entière dans le fond d'une coupe de champagne. Ajoutez de ce sirop rouge et versez le champagne.
Servez immédiatement.


Wild Hibiscus Flowers in Champagne


Ingredients:

  • Champagne, or other sparkling wine
  • ½ teaspoon to 2 teaspoons of hibiscus syrup
  • one wild Hibiscus Flower for one champagne flute


Preparation:
Place a whole Wild Hibiscus Flower in the bottom of a champagne flute with he “petals” pointing up.
Add the desired amount of syrup to a champagne flute.
Carefully pour the champagne so the flower blooms. As the bubbles stream up, the petals will bloom, opening the flower up.
Serve immediately.

2 comments:

  1. It's so beautiful :)
    Kisses !
    Sandy from cuisinetcigares
    http://www.cuisinetcigares.com/

    ReplyDelete

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...