Tuesday, 17 February 2015

Ardei umpluti cu branza. Petits poivrons farcis au fromage. Cheese stuffed mini peppers

Ardeii umpluţi sunt un aperitiv uşor de realizat şi care ne scoate din încurcătură atunci când nu avem idei. Ardeii îi putem umple cu brânză preferată, eu de dată această am folosit brânză de capră pentru că îmi place mult.

Avem nevoie de:
  • 8 ardei mici
  • 400 gr cremă de brânză de capră
  • câteva fire de ciboulette
  • sare
Cum procedăm:
Tăiem ardeii în jumătate, pe lungime şi-i curăţăm de cotoare. Amestecăm crema de brânză cu firele de ciboulette tăiate mărunt şi asezonăm. Umplem ardeii cu această pastă şi-i ornăm după preferinţă.

Poftă bună!

Petits poivrons farcis au fromage


Ingrédients :


  • 8 petits poivrons
  • 400 g de fromage de chèvre crémeux
  • quelques fils de ciboulette
  • sel


Préparation :
Coupez les poivrons en deux dans la longueur. Otez le pédoncule et les graines à l’aide d’un couteau d’office. Hachez finement la ciboulette.
Mélangez le fromage avec la ciboulette et le sel. Remplissez chaque demi poivron avec du fromage et décorez-le selon vos préférences.
Bon appétit !


Cheese stuffed mini peppers 


Ingredients:


  • 8 small peppers
  • 400 g creamy goat cheese
  • some chive 
  • salt


Preparation:
Cut the peppers in half lengthwise. Remove the stem and seeds. Chop the chives finely.
Mix the cheese with chives and salt. Fill each half pepper with cheese and decorate it according to your preferences.
Enjoy!







2 comments:

  1. J'adore l'esthétique de ta photo ! elle donne tout de suite envie d'y goûter :))
    Belle soirée ! Sandy
    Cuisinetcigares.com
    http://www.cuisinetcigares.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merci beaucoup Sandy!
      Je te souhaite une belle soirée !

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...