Îmi place carnea de rată, iar rețeta de față este foarte simplă și cu puține ingrediente. Am servit-o cu piure de cartofi, garnitura mea preferată și cu castraveți murați.
Ingrediente:
- 6 pulpe de rată
- 400 ml bere
- sare, piper
- apă
Preparare:
Spălăm pulpele de rată, le condimentăm cu sare și piper și le punem într-o tavă.
Turnam berea și mai adăugăm puțină apă, astfel încât pulpele să fie în lichid 3 sferturi. Acoperim tava cu folie de aluminiu.
Dăm la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 2:30. Din când în când adăugăm apă, atunci când lichidul scade.
Verificăm carnea și când aceasta devine fragedă este gata.
Servim cu garnitura preferată.
Poftă bună!
Cuisses de canard à la bière
Ingrédients:
- 6 cuisses de canard
- 400 ml de bière
- du sel et du poivre
- de l'eau
Préparation:
Lavez les cuisses de canard, assaisonnez-les de sel et de poivre et mettez-les dans une barquette.
Versez la bière et ajoutez de l'eau, pour que les 3 quarts de la pulpe soient dans le liquide. Couvrez le plateau avec du papier d'aluminium.
Mettre au four préchauffé à 180 C pendant 2h30. De temps en temps ajoutez un peu de l'eau, lorsque le liquide diminue.
Nous vérifions la viande et lorsqu'elle est tendre, elle est prête.
Servez avec votre plat d'accompagnement préféré.
Bon appétit!
Duck Legs in Beer
Ingredients:
- 6 duck legs
- 400 ml of beer
- salt and pepper
- some water
Preparation:
Wash the duck legs, season them with salt and pepper and put them in a tray.
We pour the beer and add a little more water, so that the pulp is 3 quarters in liquid. cover the tray with aluminum foil.
Put in the preheated oven at 180 C for 2:30. From time to time we add water, when the liquid reduces.
Check the meat, and when it is tender it is ready.
Serve with your favorite side dish.
Enjoy!
If you want to impress someone, this is the perfect recipe! So simple, and elegant!
ReplyDeleteThank you Iulia for your visit :)
DeleteIndeed, it is a simple meal made with few ingredients and so delicious.