Cum procedam:
Prajim sunculita in tigaie cu putin ulei. Dupa ce aceasta s-a rumenit o punem deoparte (o folosim pentru ornat). In acest ulei aromatizat cu afumatura calim ceapa pe care am taiat-o potrivit. Dupa ce am calit ceapa adaugam si untul.
Punem pastarnacul intr-o oala cu apa rece. Cand acesta incepe sa fiarba, adaugam si cartofii. Dupa ce au fiert legumele, le scurgem de apa, dar nu aruncam apa ci o punem intr-un bol pentru a dilua supa. Mixam legumele cu blenderul, adaugam ceapa si sare dupa gust. Adaugam din apa in care au fiert legumele cantitatea pe care o dorim, dupa cum ne place supa; daca o dorim mai consistenta, punem putina apa; daca o dorim mai lichida punem mai multa. Adaugam si smantana la sfarsit. O servim cu bucatele de sunculita afumata deasupra. Merge foarte bine si cu cipsuri de jambon.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment