Thursday, 8 January 2015

Flori de hibiscus umplute cu branza de capra

După ce am testat şampania cu aceste flori superbe, am avut curiozitatea să încerc şi această reţetă aperitiv care arată foarte bine. Îmi plac aperitivele dulci-sărate iar brânza de capră poate fi asociată cu multe ingrediente dulci precum fructe, gem, miere etc.

Avem nevoie de:

  • 7 flori de hibiscus
  • 100 grame brânză de capră proaspătă
  • piper, sare
  • cimbru proaspăt

Cum procedăm
Scoatem florile din sirop şi le lăsăm să se scurgă pe un şerveţel de bucătărie.
Formăm biluţe potrivite, astfel încât să încapă în flori. Aşezăm cu grijă câte o bilă de brânză în câte o floare, condimentăm cu puţină sare şi piper. Ornăm cu cimbru proaspăt sau cu ceapă verde ciboulette.

Poftă bună!

4 comments:

  1. çà présente superbement ! du joli travail Simona, comme toujours ^^
    Bises ! Sandy from cuisinetcigares
    http://www.cuisinetcigares.com/2015/01/une-galette-oui-mais-pour-tous-les-jours-bretonne-aux-noisettes-et-au-chocolat.html

    ReplyDelete

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...