Avem nevoie de:
- 300 gr făină
- 120 gr unt moale
- 120 gr zahăr
- 2 ouă
- 1 păstaie vanilie
Cum procedăm:
Amestecăm făina cu zahărul, ouăle şi untul. Desfacem păstaia de vanilie, luăm seminţele şi le adăugăm în aluat. Amestecăm bine aluatul, apoi îl întindem cu sucitorul pe masă, într-un strat potrivit. Decupăm cu forme speciale sau dacă nu avem, putem să-i decupăm cu un pahar, sau chiar şi cu cuţitul. Îi aşezăm într-o tavă tapetata cu foaie de copt şi îi dăm la cuptor la 170 C pentru 15-20 de minute.
Poftă bună!
HUum de délicieux petits biscuits à la vanille !
ReplyDeleteBise
J'aime leur côté " vintage" ; j'en mangerais bien quelques uns !
ReplyDeleteMerci beaucoup Mel. Ta visite me fait plaisir.
ReplyDeleteBise
Merci beaucoup. Ta visite me fait plaisir.
ReplyDeleteBonne soirée!