Friday, April 10, 2015

Pască fără aluat. Gâteau au fromage sans pâte. Crustless Cheesecake

Pentru sărbătorile pascale din acest an am ales să fac o pască foarte uşor de făcut dar şi foarte gustoasă.
Pentru această reţeta avem nevoie de:

  • 700 gr crema de brânză (Philadelphia)
  • 200 ml smântână
  • 200 gr zahăr
  • 6 ouă, gălbenuşurile separate de albuşuri
  • 250 gr stafide aurii
  • 1 esenţă vanilie
  • 4 linguri griş
Cum procedăm:
Amestecăm bine gălbenuşurile cu zahărul apoi adăugăm brânza, smântâna, grişul şi stafidele. (Stafidele le-am lăsat la înmuiat în apă călduţă până s-au umflat). Albuşurile le mixăm până devin tari, apoi le încorporăm uşor cu o paleta în compoziţia cu brânză. Compoziţia o punem într-o tavă tapetata cu unt şi făină, la cuptorul preîncălzit pentru aprox. 60 min, la 180 C. Este gata când devine aurie şi scobitoarea iese uscată.
Este delicioasă!
Poftă bună!

Gâteau au fromage sans pâte


Ingrédients:

  • 700 gr de fromage crémeuse (Philadelphie)
  • 200 ml de crème
  • 200 grammes de sucre
  • 6 œufs, les jaunes séparés des blancs
  • 250 g de raisins secs dorés trempés dans de l'eau tiède et égouttés
  • 1 essence de vanille
  • 4 cuillères à soupe de semoule


Préparation:
Mélangez bien les jaunes avec le sucre, puis ajoutez le fromage, la crème, la semoule et les raisins secs. Battez les blancs d'œufs en neige, puis incorporez-les avec une spatule dans le mélange de fromage. Versez la composition dans une moule à pâtisserie beurrée et farinée. Faites cuire le gâteau dans le four préchauffé pendant 60 minutes, à 180 C. Il est prêt quand le gâteau est doré au-dessus et le cure-dent sort et sec.
Bon appétit!

Crustless Cheesecake


Ingredients:

  • 700 gr cheese cream (Philadelphia)
  • 200 ml of cream
  • 200 grams of sugar
  • 6 egg yolks separated from the whites
  • 250 g of golden raisins soaked in warm water and drained
  • 1 essence of vanilla
  • 4 tbsp semolina


Preparation:
Mix well the yolks with sugar, then add the cheese, the cream, the semolina and the raisins. Mix the egg whites until peaks forms, then incorporate them with a palette in the cheese mixture. Pour the composition in a baking tray buttered and floured. Bake the cake in the preheated oven for 60 min, at 180 C. It is ready when the cheesecake is golden and the toothpick comes out and dry.
Enjoy!




2 comments:

  1. Este pentru prima dată când fac pasca. Și cu brânză Philadelphia. Sigur va ieși delicioasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur mult că ai încercat rețeta. Sper că ți-a plăcut pasca.
      Pupici

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...