Friday, 10 April 2015

Pasca fara blat

Pentru sărbătorile pascale din acest an am ales să fac o pască foarte uşor de făcut dar şi foarte gustoasă.
Pentru această reţeta avem nevoie de:

  • 700 gr crema de brânză (Philadelphia)
  • 200 ml smântână
  • 200 gr zahăr
  • 6 ouă, gălbenuşurile separate de albuşuri
  • 250 gr stafide aurii
  • 1 esenţă vanilie
  • 4 linguri griş
Cum procedăm:
Amestecăm bine gălbenuşurile cu zahărul apoi adăugăm brânza, smântâna, grişul şi stafidele. (Stafidele le-am lăsat la înmuiat în apă călduţă până s-au umflat). Albuşurile le mixăm până devin tari, apoi le încorporăm uşor cu o paleta în compoziţia cu brânză. Compoziţia o punem într-o tavă tapetata cu unt şi făină, la cuptorul preîncălzit pentru 3 ore, la temperatura mică, 170 C. Este gata când devine aurie şi scobitoarea iese uscată.
Este delicioasă!
Poftă bună!

No comments:

Post a Comment

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...