Saturday, April 11, 2015

Rulada de carne tocata cu oua fierte. Pain de viande hachée farci aux œufs. Egg stuffed meatloaf

Iată o reţeta aperitiv aspectuoasă şi foarte uşor de făcut.
Pentru această reţetă avem nevoie de:

  • 1 kg carne tocată (porc + vită)
  • 1 ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 7 fire ceapă verde
  • 3 ouă
  • 5 ouă fierte
  • ½ legătură mărar
  • ½ legătură pătrunjel
  • 4 linguri griş
  • 1 linguriţă sare
  • piper
Cum procedăm:
Călim ceapa în puţin ulei. Adăugăm şi ardeiul tăiat cubuleţe.
Amestecăm carnea toccata cu ceapa, ouăle crude, grişul, zarzavatul tăiat mărunt, sarea şi piperul. Aşezăm un strat în tavă peste care punem cele 5 ouă fierte, apoi acoperim cu restul de compoziţie. Dăm la cuptor la foc potrivit pentru 55 minute.
Poftă bună!


Pain de viande hachée farci aux œufs


Ingrédients :

  • 1 kg de viande hachée (porc + bœuf)
  • 1 oignon
  • 1 poivron rouge
  • 7 oignons verts
  • 3 œufs
  • 5 œufs durs
  • ½ bouquet d'aneth
  • ½ bouquet de persil
  • 4 cuillères à soupe de semoule
  • 1 cuillère à café de sel
  • poivre

Préparation :
Hachez finement l'oignon vert, l'oignon blanc et les herbes.
Dans une poêle, faites revenir l'oignon dans un peu d'huile. Ajoutez le poivron coupé en dés.
Mélangez la viande hachée avec l'oignon, les œufs crus, la semoule, les herbes, le sel et le poivre. Placez une couche de viande dans un moule, puis placez 5 œufs cuits, puis couvrez avec le reste de la composition. Cuire au four à feu moyen pendant 55 minutes.
Bon appétit !

Egg stuffed meatloaf 


Ingredients:

  • 1 kg minced meat (pork + beef)
  • 1 onion
  • 1 red bel pepper
  • 7 onion green onions
  • 3 eggs
  • 5 hard-boiled eggs
  • ½ bunch dill 
  • ½ bunch parsley 
  • 4 tbsp semolina
  • 1 teaspoon salt

Pepper
Preparation:
Finely chop the green onion, white onion and herbs.
In a pan, fry the onion in a little oil. Add the minced bell pepper.
Mix the minced meat with onion, raw eggs, semolina, herbs, salt and pepper. Place a layer of meat in the tray, then place 5 cooked eggs, then cover with the rest of the composition. Cook in the oven at medium heat for 55 minutes.
Enjoy!





2 comments:

  1. Vom avea musafiri sambata si ma gandesc sa pregatesc rulada de carne. Arata excelent, sper sa-mi iasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Cristina, rulada este usor de preparat si gustoasa. Merge foarte bine o salata mica langa felia de rulada. Sa ai grija cand feliezi rulada sa nu fie prea subtire pentru a nu se sfarama. Pupici

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...