Tuesday, 7 November 2017

Supă cremă de ciuperci cu pui. Soupe aux champignons et poulet. Mushroom and chicken soup

Vă propun o supă cremă delicioasă de ciuperci cu pui și aromatizata cu cimbru. Mugurii de pin îi aduc o textură crocantă dar și un plus de savoare.

Ingrediente :
700 gr ciuperci proaspete
400 gr piept de pui
1 L supă de legume
1 lingură muguri de pin
50 gr unt
200 gr smântână
3 crenguțe de cimbru
4 căței usturoi
sare
piper
Preparare :
Fierbem pieptul de pui în supa de legume. Când acesta este fiert îl scoatem din supă și-l punem deoparte. Tăiem carnea în bucăți mai mici cam 150 gr, restul tăiem mai mare.
Călim cele 150 gr pui tăiat mic în puțin unt până se rumenește.
Într-o tigaie rumenim ușor mugurii de pin.
Tăiem ciupercile felii și usturoiul și le călim în unt.
Adăugăm în supă bucățile de pui tăiate mai mari, ciupercile și usturoiul. Mixam amestecul cu blenderul. Adăugăm smântâna și mai dăm un clocot. La final adăugăm frunze de cimbru, bucățile mici de pui și mugurii de pin. Asezonăm cu sare și piper după gust.
Poftă bună !

Soupe aux champignons et poulet


Ingrédients

  • 700 gr de champignons frais
  • 400 gr de blanc de poulet
  • 1 L de soupe aux légumes
  • 1 cuillère à soupe de pignons de pin
  • 50 g de beurre
  • 200 gr de crème fraîche
  • 3 brindilles de thym
  • 4 gousses d'ail
  • sel
  • poivre

Préparation :
Faire cuire le blanc de poulet dans la soupe de légumes. Lorsqu’il est cuit, enlevez-le de la soupe et mettez-le de côté. Coupez environ 150 g de viande en petits morceaux et le reste plus gros.
Faites revenir les petits dés de poulet dans un peu de beurre jusqu'à ce qu'il soit doré.
Dans une casserole, faites dorer légèrement les pignons de pin.
Coupez les champignons en tranches et hachez l'ail et les faites-les revenir dans le beurre.
Ajoutez les morceaux de poulet, les champignons et l'ail à la soupe. Mixez le mélange avec le blender. Ajoutez la fraîche et faites bouillir pour 5 minutes. Enfin, ajoutez les feuilles de thym, les petits morceaux de poulet et les pignons de pin. Assaisonnez avec du sel et du poivre selon votre goût.
Bonne appétit !

Mushroom and chicken soup


Ingredients:

  • 700 gr of fresh mushrooms
  • 400 gr of chicken breast
  • 1 L of vegetable soup
  • 1 tablespoon pine nuts
  • 50 g of butter
  • 200 gr of cream fraiche
  • 3 sprigs of thyme
  • 4 cloves of garlic
  • salt
  • pepper

Preparation:
Cook the chicken breast in the vegetable soup. When cooked, remove from soup and set aside. Cut about 150 g of meat into small pieces and the rest bigger.
Fry the diced chicken in a little butter until golden brown.
In a saucepan, lightly brown the pine nuts.
Cut the mushrooms into slices, chop the garlic and fry them in the butter.
Add the chicken pieces, mushrooms and garlic to the soup. Mix the mixture with the blender. Add the cream fraiche and boil for 5 minutes. Finally, add thyme leaves, small pieces of chicken and pine nuts. Season with salt and pepper to taste.
Enjoy !











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...