Iata o reteta potrivita pentru masa festiva de Paste dar nu numai. Este
foarte simplu de realizat si exista multe posibilitati de a umple ouale, cu
pate, cu pasta de ton etc.
Pentru aceasta reteta am
folosit :
- oua fierte – 10 buc
- galbenusuri – 4 buc
- pate de ficat de rata – 180 gr
- unt moale la temperatura camerei – 1 lingurita
- mustar cu trufe – 1 lingura
- sare si piper
- salata verde, codite de arpagic si boia de ardei dulce pentru ornat
Cum procedam:
Fierbem ouale la foc mic. Dupa ce se racesc le decojim si le taiem pe
jumatate, pe lung, cu grija. Eu am folosit doar 4 galbenusuri, pentru ca aveam pateu
destul de mult. Preparam pasta cu care umplem ouale amestecand pateul cu
galbenusurile, untul, mustarul sarea si piperul. Umplem ouale cu aceasta pasta cu ajutorul unei
lingurite si ornam dupa cum ne place.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment