Aceasta este o reteta simpla, dar foarte buna. Am facut mici modificari
datorita faptului ca nu aveam ingredientele necesare dar rezultatul a fost
deosebit.
Avem nevoie de:
- 2 pahare de faina
- 1 pahar de zahar
- 1 pahar cu apa
- ½ pahar ulei
- 1 plic praf de copt
- 200 gr alune macinate
- 150 gr afine uscate
- 5 linguri cu gem
- 5 linguri cacao
- 1 plic zahar vanilat
Intr-un bol amestecam apa, uleiul si zaharul. Adaugam faina amestecata cu
praful de copt, afinele, alunele, cacaua, gemul si amestecam cu un tel pentru a
omogeniza bine compozitia. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de
copt si dam la cuptor la 220º C pentru 45 minute.
Aceasta prajitura se poate orna in diferite moduri, dupa cum doriti.
Pofta buna !
C'est une recette simple, mais très bonne. J'ai fait quelques changements, parce que je n'avais pas tous les ingrédients nécessaires, mais le résultat était sympa.
Pour cette recette nous avons besoin de:
• 2 tasses de farine
• 1 tasse de sucre
• 1 tasse d'eau
• ½ tasse d'huile
• 1 sachet de levure chimique
• 200 g de noisettes moulues (ou des noix moulus)
• 150 g canneberges séchées (ou des raisins secs)
• 5 cuillères à soupe de confiture
• 5 cuillères à soupe de cacao
• 1 sachet de sucre vanillé
Comment procéder:
Dans un bol, mélanger l'eau, l'huile et le sucre. Ajoutez la farine mélangée avec la levure chimique, les canneberges, les noisettes, le cacao, la confiture et mélangez avec un fouet pour homogénéiser bien la composition. Versez la pâte dans un bac recouvert de papier sulfurisé et donnez au four à 220 º C pendant 45 minutes.
Ce gâteau peut être décoré en différentes façons, comme vous voulez ou après l’imagination du moment.
Bonn appétit!
This is a simple recipe, but very good. I made some changes because I did not have all the necessary ingredients, but the result was very nice.
For this recipe we need:
• 2 cups flour
• 1 cup sugar
• 1 cup water
• ½ cup oil
• 1 teaspoon baking powder
• 200 g ground hazelnuts (or ground walnuts)
• 150 g dried cranberries (or raisins)
• 5 tablespoons jam
• 5 tablespoons cocoa
• 1 packet of vanilla sugar
How to proceed:
In a bowl, combine the water, the oil and the sugar. Add flour mixed with baking powder, the cranberries, hazelnuts, the cocoa, the jam and mix well with a whisk until homogenize the composition. Pour the batter in a covered pan with parchment paper and put in the oven at 220 º C for 45 minutes.
This cake can be decorated in different ways as you want or by the imagination of the moment.
Enjoy!
Brownie de carême
C'est une recette simple, mais très bonne. J'ai fait quelques changements, parce que je n'avais pas tous les ingrédients nécessaires, mais le résultat était sympa.
Pour cette recette nous avons besoin de:
• 2 tasses de farine
• 1 tasse de sucre
• 1 tasse d'eau
• ½ tasse d'huile
• 1 sachet de levure chimique
• 200 g de noisettes moulues (ou des noix moulus)
• 150 g canneberges séchées (ou des raisins secs)
• 5 cuillères à soupe de confiture
• 5 cuillères à soupe de cacao
• 1 sachet de sucre vanillé
Comment procéder:
Dans un bol, mélanger l'eau, l'huile et le sucre. Ajoutez la farine mélangée avec la levure chimique, les canneberges, les noisettes, le cacao, la confiture et mélangez avec un fouet pour homogénéiser bien la composition. Versez la pâte dans un bac recouvert de papier sulfurisé et donnez au four à 220 º C pendant 45 minutes.
Ce gâteau peut être décoré en différentes façons, comme vous voulez ou après l’imagination du moment.
Bonn appétit!
Vegan brownie
This is a simple recipe, but very good. I made some changes because I did not have all the necessary ingredients, but the result was very nice.
For this recipe we need:
• 2 cups flour
• 1 cup sugar
• 1 cup water
• ½ cup oil
• 1 teaspoon baking powder
• 200 g ground hazelnuts (or ground walnuts)
• 150 g dried cranberries (or raisins)
• 5 tablespoons jam
• 5 tablespoons cocoa
• 1 packet of vanilla sugar
How to proceed:
In a bowl, combine the water, the oil and the sugar. Add flour mixed with baking powder, the cranberries, hazelnuts, the cocoa, the jam and mix well with a whisk until homogenize the composition. Pour the batter in a covered pan with parchment paper and put in the oven at 220 º C for 45 minutes.
This cake can be decorated in different ways as you want or by the imagination of the moment.
Enjoy!
Iami, pare delicioasa. Prima fotografie este deosebita, ai folosit un fundal frumos.
ReplyDeleteMultumesc Iulia. Sa stii ca prajitura este foarte buna si foarte simplu de facut. Apropo de fotografie, intentionez sa achizitionez un aparat foto dar nu stiu ce marca, cati megapixeli etc. Ai putea sa-mi dai un sfat? Mercic
ReplyDeleteSimi, legat de aparat, depinde cat de mult vrei sa aprofundezi fotografia culinara. Deocamdata cred ca este suficient sa cumperi un mirorless de genul celui pe care il folosesti acum: http://www.f64.ro/sony-nex-6-kit-16-50mm-f-3-5-5-6-oss.html.
DeleteEste important si felul in care aranjezi mancarea, felul in care ii pui un fundal, de aceea poti achizitiona si fundaluri din hartie sau material plastificat/textil. Cateva exemple sunt aici: http://www.f64.ro/products/manufacturers/Creativity_Backgrounds.html
Spor in continuare. Pupici.
Multumesc draga Iulia pentru raspuns si pentru sfaturi. Voi tine cont de ele.
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