Wednesday, November 12, 2014

Panna cotta cu cafea. Coffee panna cotta

Cred că aş putea mânca în fiecare săptămâna câte o panna cotta fără a mă plictisi de acest desert; atât de mult îmi place.

Monday, November 10, 2014

Supa crema de dovleac


A venit toamna de ceva timp şi odată cu ea o mulţime de fructe şi legume specifice acestui anotimp superb. Această supă are tot ce-i trebuie: culoare, gust şi savoare.

Saturday, November 8, 2014

Salata cu oua de prepelita

Când nu avem chef să petrecem mult timp în bucătărie sau dorim să mâncăm ceva lejer, salatele sunt binevenite. Acestea le putem compune cu ce ne place sau cu ce avem la îndemână.

Friday, November 7, 2014

Ciorba de perisoare

Astăzi vă propun o reţetă delicioasă şi foarte apreciată de mine şi familia mea. Ciorba de perişoare este potrivită şi pentru o masă festivă, mai ales de sărbători.

Pentru această ciorbă avem nevoie de:

Thursday, November 6, 2014

Biscuiti cu vanilie

Biscuiţii îmi plac mult, deşi îi fac destul de rar. Aceşti biscuiţi cu vanilie au ieşit atât de buni, încât au dispărut în puţin timp. Din această compoziţie mi-au ieşit 18 biscuiţi, dar destul de mari, pentru că am avut o formă simpatică pe care am vrut să o folosesc.

Tuesday, November 4, 2014

Mancarica de mazare

Sunt multe posibilităţi de a găti mazărea. Aceasta este ideală în zilele de post, sau ca garnitură, alături de o friptură. Iniţial mi-am propus să prepar această mazăre cu carne de pui, dar m-am răzgândit şi cred că e mai bine aşa pentru că mâine fiind miercuri, am această mâncărică de post, iar astăzi o voi servi alături de un grătar de pui.

Pentru această mâncărică vem nevoie de:


Wednesday, October 29, 2014

Portocalopita

A trecut ceva timp de când nu am mai făcut o prăjitură. Dar pentru că mâine voi merge în vizită la cineva, iată că am găsit oportunitatea de a încerca această reţetă pe care am ochit-o de când mi-am cumpărat această carte cu reţete mediteraneene. Aşadar vă propun « portocalopita », o prăjitură originală din Creata, cu un parfum plăcut de portocale, nu prea dulce şi numai bună de servit alături de o cească de cafea sau ceai.
Avem nevoie de:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...