tag:blogger.com,1999:blog-5760290627874136929.post9168910840121526617..comments2023-12-01T22:36:13.430+02:00Comments on La cuisine de Simona: Friptura de miel cu menta si rozmarin acompaniata de piure de telina si salata de sfecla rosieLa cuisine de Simonahttp://www.blogger.com/profile/07742047134226437999noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5760290627874136929.post-88502975819555681752014-09-01T00:34:54.116+03:002014-09-01T00:34:54.116+03:00Multumesc Didi pentru cuvintele frumoase si pentru...Multumesc Didi pentru cuvintele frumoase si pentru vizita. :)<br />Daca muzica m-a facut sa imi placa franceza, gastronomia imi da curiozitatea de a cunoaste culturi, traditii dar nu numai cu papilele gustative.<br />Desi sunt „la inceput de drum” imi doream de ceva vreme sa-mi fac un blog. <br />Aveam motive suficiente: reviste, carti, pliante si tot felul de „jucarii” (castroane, forme, ustensile) pe care nu prea le utilizam si adesea erau prafuite. Aveam mereu un motiv sa-mi aglomerez dulapurile cu noi achizitii utilizand scuza „daca intr-o zi o sa-mi fac blog, o sa am nevoie de ele” :) Acum trebuie sa le scap de praf. :)<br />La cuisine de Simonahttps://www.blogger.com/profile/07742047134226437999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5760290627874136929.post-26731125441664729652014-08-29T21:22:17.191+03:002014-08-29T21:22:17.191+03:00Hei, Simona, ma bucur sa descopar acest blog. Feli...Hei, Simona, ma bucur sa descopar acest blog. Felicitari pentru munca si ideile din spate. Preparate pe gustul meu si fotografii frumoase :) DidiAnonymousnoreply@blogger.com