Saturday, 11 April 2015

Rulada de carne

Iată o reţeta aperitiv aspectuoasă şi foarte uşor de făcut.
Pentru această reţetă avem nevoie de:

  • 1 kg carne tocată (porc + vită)
  • 1 ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 7 fire ceapă verde
  • 3 ouă
  • 5 ouă fierte
  • ½ legătură mărar
  • ½ legătură pătrunjel
  • 4 linguri griş
  • 1 linguriţă sare
  • piper
Cum procedăm:
Călim ceapa în puţin ulei. Adăugăm şi ardeiul tăiat cubuleţe.
Amestecăm carnea toccata cu ceapa, ouăle crude, grişul, zarzavatul tăiat mărunt, sarea şi piperul. Aşezăm un strat în tavă peste care punem cele 5 ouă fierte, apoi acoperim cu restul de compoziţie. Dăm la cuptor la foc potrivit pentru 55 minute.
Poftă bună!

2 comments:

  1. Vom avea musafiri sambata si ma gandesc sa pregatesc rulada de carne. Arata excelent, sper sa-mi iasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Cristina, rulada este usor de preparat si gustoasa. Merge foarte bine o salata mica langa felia de rulada. Sa ai grija cand feliezi rulada sa nu fie prea subtire pentru a nu se sfarama. Pupici

      Delete

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...