Saturday, 8 November 2014

Salata cu oua de prepelita

Când nu avem chef să petrecem mult timp în bucătărie sau dorim să mâncăm ceva lejer, salatele sunt binevenite. Acestea le putem compune cu ce ne place sau cu ce avem la îndemână.

Pentru această salată avem nevoie de:


  • salată năsturel 
  • 12 ouă de prepeliţă 
  • ½ rodie 
  • sare 
  • 1 avocado 
  • ulei de măsline 
  • fulgi de migdale


Cum procedăm:
Spălăm salată şi o uscăm sau o ştergem cu un şerveţel de bucătărie. Fierbem ouăle de prepeliţă şi le decojim, apoi le tăiem în jumătăţi. Presăram şi seminţele de la rodie. Avocado îl tăiem mic sau mai mare, după preferinţă şi îl aşezăm pe salată. Asezonăm după preferinţă, cu sare şi ulei. Presăram câţiva fulgi de migdale (pe care îi puteţi rumeni uşor în tigaie dacă doriţi).
Simplu şi gustos.
Poftă bună!



No comments:

Post a Comment

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...