Saturday, 16 August 2014

Tocanita de vitel cu smantana

Aceasta tocanita este delicioasa si rapida. Merge foarte bine cu mamaliguta sau orez.
Pentru aceasta reteta avem nevoie de:

  • 1,300 kg carne vitel
  • 4 cepe
  • 400 gr smantana
  • sare, piper
Cum procedam:
Ceapa o tocam potrivit si o prajim in putin ulei.
Intr-o alta tigaie prajim carnea pe toate partile in putin ulei.
Dupa ce carnea s-a rumenit o transferam intr-o oala, adaugam apa, ceapa sarea si piperul. Lasam sa fiarba, cu capac, invartim din cand in cand. Cand carnea este aproape fiarta, luam capacul si lasam sa scada apa mai mult. Dupa ce a scazut apa, adaugam smantana, amestecam, mai lasam 5 minute si gata.
Pofta buna!

No comments:

Post a Comment

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...