Saturday, 7 June 2014

Tocanita de porc

Imi plac mult tocanitele de orice fel, mai ales daca sunt acompaniate de mamaliga sau piure de cartofi, asa cum facea mama. Aceasta tocanita poate deveni foarte simplu o tochitura delicioasa daca punem alaturi un ou prajit, un carnacior, ce mai doriti si mamaliguta.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de:

  • 2 kg carne de porc
  • 7 cepe
  • ½ telina
  • 1 sticla vin demisec
  • ½ ardei rosu
  • 2 caciulii usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare, piper

Cum procedam:
Prajim carnea in putin ulei. Intre timp calim ceapa. Dupa ce carnea s-a rumenit, adaugam celelalte ingrediente si vinul, acoperim si gatim la foc potrivit, amestecand constant. Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Pofta buna!
 
 

No comments:

Post a Comment

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...